't Smallert


-advertentiepositie-Dagje vissen? Dat kan bij Forellenkwekerij 't Smallert

Verscholen op de uitgestrekte Veluwe en aan mooie fietsroutes, ligt Forellenkwekerij 't Smallert. Kom vissen bij een van de vier visvijvers, of bezoek het restaurant, haal verse vis bij de viswinkel en handgemaakte kaarsen in de kaarsencadeaushop. De zelfgekweekte vis van 't Smallert is bekroond met het keurmerk 'Erkend Veluws Streekproduct'

Lekker dagje vissen

Geniet van de zon en de rust aan de waterkant en kom vissen in één van de drie forellenvisvijvers van 't Smallert. De vijvers zitten vol met zelfgekweekte forellen. Alles wat gevangen wordt mag mee naar huis, maar dat hoeft natuurlijk niet. Gooi je de vangst liever terug? Dan is de Avonturenvijver, waar onder andere steuren, karpers en meervallen zwemmen, de plek waar je moet zijn. In deze vijver vis je zonder weerhaken en zet je de gevangen vissen gewoon weer terug in het water.

Familiedag of bedrijfsuitjes

Vier een heerlijk ongedwongen bedrijfsfeest, familiereünie of verjaardag bij 't Smallert. Je kunt als groep namelijk een hele visvijver afhuren en het vissen combineren met gerechten uit de eigen smoker van 't Smallert. Voor de kinderen staan er een paar speeltoestellen. Dit maakt 't Smallert ook leuk voor een viskinderfeestjes, waarbij een visgids de kinderen helpt met het vissen en ze van alles vertelt over de vis.

't Smallert in Emst leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en kinderfeestje (vanaf € 13,00 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek smallert.nl

Kom gezellig vissen in de visvijvers! Foto: Forellenkwekerij 't Smallert © Michael Kattenbeld
Kom gezellig vissen in de visvijvers! Foto: Forellenkwekerij 't Smallert © Michael Kattenbeld