1

De Korevaer
Varen met De Korevaer

Samen zeilen is een ideale manier om gezellig een weekend met elkaar te zijn, De Korevaer is een gezellige en luxe zeilboot, die kan worden afgehuurd door groepen. In de winter kan er overnacht worden in de Bed en Breakfast.

De zeilklipper werd al in 1911 gebouwd en heeft een rijke geschiedenis. De laatste jaren wordt het schip gebruikt voor groepsuitjes op het IJsselmeer en de Waddenzee. Er kunnen dagtochten, maar ook meerdaagse tochten en zelfs weektochten worden gemaakt. Tijdens zo'n tocht worden, afhankelijk van de wind, verschillende steden aangedaan, zoals Volendam, Hoorn en Enkhuizen.

De Korevaer is een luxe schip met tien hutten, waar dertig gasten kunnen slapen. Het zeilschip is verder van allerlei gemakken voorzien, zoals spelletjes, een DVD-speler en zelfs een biertap. De Korevaer vertrekt doorgaans vanuit Monnickendam. In de winter meert De Korevaer aan in Leiden, waar het schip als Bed & Breakfast de wintermaanden doorkomt.

De Korevaer in Monnickendam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek korevaer.nl

De Korevaer
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.

-advertentiepositie-