1

Pitch&Putt Golf Orveltermarke


-advertentiepositie-Pitch&Putt Golf Landal Orveltermarke

Golfen een sport voor directeuren met te veel vrije tijd? Nee hoor, golf is een leuke sport voor iedereen! Pitch&Putt maakt de golfsport toegankelijk en betaalbaar. In Orvelte is de baan iedere dag geopend en bij slecht weer is er een alternatief.

Het principe is even eenvoudig als geniaal: kortere banen met minder obstakels. Na een beetje uitleg kan iedereen vanaf acht jaar golfen. Net als bij gewoon golf is het de bedoeling dat de bal in zo min mogelijk slagen geput wordt. Pitch&Putt heeft echter niet een tas vol golfclubs, maar werkt met slechts twee clubs: één om te pitchen en één om te putten. De sport werd in 1929 in Ierland bedacht en wordt steeds populairder.

Orvelte

Momenteel heeft Nederland meer dan twintig Pitch&Puttbanen. Bijzonder aan de baan in Orvelte is de ligging. De golfbaan ligt omsloten door de prachtige Drentse natuur en direct naast een vakantiepark.

Pitch&Putt Golf

Pitch&Putt Golf is een populaire en laagdrempelige vorm van golf. Het is niet duur en iedereen kan het spelen. Pitch&Putt Golf wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen dertig en negentig meter. Het materiaal (golfclub, ballen, tees en scorekaart) is bij de prijs inbegrepen. Pitch&Putt Golf is leuk voor gevorderden, maar ook voor beginnelingen.
Meer Pitch&Putt banen? Bekijk het overzicht van Pitch&Putt banen in Nederland.

Pitch&Putt Golf Orveltermarke in Witteveen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct

Pitch&Putt Golf Orveltermarke
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.