Huize Scherpenzeel


Huize Scherpenzeel

Huize Scherpenzeel is een mooi kasteeltje uit de zestiende eeuw. Klein, wit en pittoresk, omgeven door een groot park vol vijvers, een glooiend gazon en loofbomen. Het kasteel is een populaire trouwlocatie en huisvest een restaurant, De Kleine Holevoet. Het kasteel is niet als uitstapje toegankelijk, maar in combinatie met een wandeling door het grote park zeker de moeite waard om van buitenaf te bewonderen.

Het romantische Huize Scherpenzeel en het sfeervolle restaurant vormen een mooie combinatie voor een bijeenkomst of een bruiloft. Huize Scherpenzeel is een idyllische locatie voor een trouwerij, receptie, diner, vergadering, training of workshop. Ga wandelen in de omgeving en geniet aansluitend van heerlijk eten. In de authentieke keuken van dit restaurant worden ook culinaire workshops gegeven.

Huize Scherpenzeel in Scherpenzeel leent zich ook goed voor een high of afternoon tea, workshop en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Huize Scherpenzeel

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.