Wellness en ontspanning in Thermen Holiday
Thermen Holiday

Welkom in de wellness wereld van Thermen Holiday Schiedam. Wie lichaam en geest een dag vakantie gunt, is in dit wellnessresort op de juiste plaats. Liefhebbers van de sauna wacht een ruime keuze aan faciliteiten. Van een bioscoopsauna, met groot videoscherm, tot een aquariumsauna, waar kleurige vissen rondzwemmen. Thermen Holiday biedt daarnaast verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen voor de ultieme verzorging.

Thermen Holiday Schiedam

Geniet in de grotsauna of kijk film!

Een dag doorbrengen bij Thermen Holiday in Schiedam is een ware minivakantie! Geniet van unieke faciliteiten, zoals een paalsauna, een aquariumsauna en een Siberische Banja sauna. Kijk film in de bioscoopsauna, kom bij in de grotsauna of droom melodieus weg in de muzieksauna. Dompel je na het saunabezoekje onder in één van de baden. Ontspan ook in de Marokkaanse rustruimte of de kruidentempel en geniet van een hapje en een drankje in de Brasserie of Jungletuin.

Ontspan met een massage

Het ultieme verwennen begint in de sfeervolle beauty- & massagesalon van Thermen Holiday. Ontspannende massages, maar ook intensieve sportmassages zijn mogelijk. Ook heerlijk is een behandeling in de hammam, met een grondige scrubbeurt en een bijzondere zeepmassage.

Tip: probeer de Löyly! Dit Finse opgietritueel is populair onder de trouwe bezoekers van Thermen Holiday.

Thermen Holiday in Schiedam leent zich ook goed voor een vriendinnendag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Wellness en ontspanning in Thermen Holiday