1

Eetcafé Brasserie Hotel Het Wapen van Rhoon
Het Wapen van Rhoon

Eetcafé Het Wapen Van Rhoon is gelegen in de landelijke omgeving van Rhoon, direct onder de rook van Rotterdam. Lunchen of dineren doe je hier in een stijlvolle omgeving en er is ook ruimte voor partijen en bruiloften. In Het Wapen van Rhoon hangt een informele en gezellige ambiance waar gasten terechtkunnen voor een gezellige borrel, een lunch of diner. Het eetcafé maakt deel uit van Het Kasteel van Rhoon, een romantische en vorstelijke locatie met tal van mogelijkheden voor de meest uiteenlopende evenementen en bijzondere gebeurtenissen.

In Het Wapen van Rhoon hangt een informele en gezellige ambiance waar gasten terechtkunnen voor een gezellige borrel, een lunch of diner. Het eetcafé maakt deel uit van Het Kasteel van Rhoon, een romantische en vorstelijke locatie met tal van mogelijkheden voor de meest uiteenlopende evenementen en bijzondere gebeurtenissen.

Het Wapen van Rhoon in Rhoon leent zich ook goed voor een high of afternoon tea en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Eetcafé Brasserie Hotel Het Wapen van Rhoon