Kinderfeestjes in Almelo - Preston Palace

Kinderfeestjes in Almelo - Preston Palace

Het all-in-one uitgaanscentrum Preston Palace is niet alleen voor volwassenen leuk, maar ook voor kinderen. Zij kunnen er een kinderfeestje vieren. Er zijn verschillende feestjes:

  • Spelotheek - kinderen kunnen spelen met allerlei toestellen. Er is een springkussen, een glijbaan, klim en klauter toestellen en nog veel meer. Inclusief patatjes, poffertjes, een snack en limonade.
  • Mc Donald's zwemfeestje - twee uur lang spetteren en zwemmen in het spannende subtropische zwemparadijs en daarna naar de Mc Donald’s voor een lekker hamburger menu.
  • Midgetgolf & Filmfeestje - genieten van een leuke kinderfilm in de bioscoop, gevolgd door een uur midgetgolfen. Uiteraard inclusief patatjes, poffertjes, een snack en limonade.
  • Mc Donald's kermisfeestje - eerst twee uur naar de spannende indoor-kermis met geweldige attracties, heerlijk ijs, frisdrank en een lekkernij. Daarna naar de McDonalds om de hoek voor een lekker Hamburger Menu.
  • Cupcake feestje - Doe je schort maar om want we gaan lekkere cupcakes versieren. Daarna nog spelen in de spelotheek of midgetgolfen. Uiteraard inclusief patatjes, poffertjes, een snack en limonade.
  • Bowlingfeestje - Eerst ga je anderhalf uur bowlen op een super spannende bowlingbaan. Daarna mogen kinderen tot en met 7 jaar in de spelotheek spelen of midgetgolfen. Kinderen vanaf 8 jaar gaan midgetgolfen. Je krijgt poffertjes, patat, een kleine snack, limonade en een verrassing bij vertrek.
Iedereen krijgt bij het naar huis gaan nog een leuk aandenken.

Kinderfeestjes in Almelo - Preston Palace in Almelo leent zich ook goed voor een kinderfeestje. Deze activiteit is geschikt voor kinderen.

Kinderfeestjes in Almelo - Preston Palace

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.