1

Blokarten op Terschelling
Blokarten op Terschelling

Blokarten op Terschelling is actief, nieuw en anders dan anders. Ingrediƫnten van deze strandsensatie: zand, wind en opspattend water. Scheur met een driewieler buggy over het strand en ervaar het echte strandgevoel! En van kou is geen sprake, want de speciale pakken bieden genoeg bescherming.

De buggy van MooiWeer gaat keihard door de wind die in het grote zeil blaast. Echte waaghalzen kunnen met wel zeventig kilometer over het strand scheuren! Maar een slakkengangetje van tien kilometer per uur is natuurlijk ook hartstikke leuk. Na een korte instructie is iedereen in staat om zelf het strand van Terschelling te verkennen. Blokarten kan het hele jaar door en in de winter biedt MooiWeer een blokart safari aan.

Leuk in de winter: Rij in een Land Rover over het strand van Terschelling Je kunt nu ook paintballen op Terschelling! Op een prachtige locatie, met hindernissen van materialen uit het bos, ga je de strijd met elkaar aan. Een unieke manier om teamspirit te kweken.

Blokarten op Terschelling in Terschelling West leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek mooi-weer.nl

Blokarten op Terschelling
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.

-advertentiepositie-