Silverstone Partycenter
Silverstone Indoorkarting - Lasergames - Partycenter

Een locatie die begon als flippermuseum is uitgegroeid tot een heuse evenementenlocatie. Scheur met familie, vrienden of collega's over de kartbaan of ga de strijd aan in de lasergame-arena.


Hoe snel en behendig ben jij? Daar draait het om bij karten! Deze racesport kan ook in teamverband: geef het stuur aan elkaar over om als eerste de finish te bereiken. Zeker bevorderend voor de teamgeest!
Silverstone heeft voor het lasergamen een grote arena van maar liefst 1500 vierkante meter. Je wordt bespioneerd door aliens die op het punt staan te schieten. Prehistorische monsters bevinden zich plotseling angstaanjagend dichtbij... lasergamen is een groot spektakel!

Bij Silverstone kun je ook je eigen arrangement samenstellen. Sluit de avond af in één van de gezellige restaurants of bars.

Silverstone Partycenter in Zwanenburg leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.silverstone.nl

Foto: Gemeente Haarlemmermeer © Danny
Foto: Gemeente Haarlemmermeer © Danny