1

Deltapark Neeltje Jans
Voel de kracht van een orkaan in Deltapark Neeltje Jans

Het bekendste beeld van Zeeland: de Deltawerken. Bewonder de betonnen Stormvloedkering en hoor de zee krachtig ruisen, terwijl je boven op deze machtige dam staat. In Deltapark Neeltje Jans leren bezoekers alles over de geschiedenis van de Deltawerken en de kracht van wind en water. Stap in de orkaanmachine en voel de kracht van een orkaan of maak een rondvaart naar de Deltawerken. Wat ook super leuk is voor de kinderen: de zeeleeuwenshow en de waterspeeltuin.

Deltapark Neeltje Jans zit vol leuke waterattracties

Zeehonden, zeeleeuwen & haaien

Jack, Levi en Clint zijn de sterren van Deltapark Neeltje Jans. Deze drie mannetjes zeeleeuwen laten iedere dag zien wat ze allemaal kunnen tijdens een vrolijke presentatie. De zeehonden van het park doen hier niet voor onder: ontdek het zelf en bezoek ze, help de trainers en voer ze een visje! In het Bluereef Aquarium Zeeland wonen nog veel meer waterdieren, waaronder wit- en zwartpunthaaien en pijlstaartroggen. Onder begeleiding is het zelfs mogelijk om in een speciale kooi de haaien te voeren. Reserveren is noodzakelijk.

Attracties en waterpark

Water is voor klein en groot fascinerend. In de waterspeeltuin vermaken kinderen zich eindeloos. Maak een eigen waterval, verleg de loop van een beekje, bedien sluisjes en blijf op de been op de muziekmakende wiebelstenen. Wie blijft het langste droog? Voor de waaghalzen is er een grote glijbaan, waar je met een bootje vanaf glijdt. Wie liever droogt blijft kan mee met de rondvaartboot voor een tocht over de Oosterschelde. Soms zie je vanaf de boot zeehonden en bruinvissen!

Deltapark Neeltje Jans in Vrouwenpolder leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 20,00 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.neeltjejans.nl

Foto: Provincie Zeeland © Dennis Wisse
Foto: Provincie Zeeland © Dennis Wisse
Foto: Provincie Zeeland © Willem Woznitza
Foto: Provincie Zeeland © Willem Woznitza
Foto: Provincie Zeeland ©  Felice Buonadonna
Foto: Provincie Zeeland © Felice Buonadonna

-advertentiepositie-