Efteling Hotel
Efteling Hotel

In een luchtkasteel vol sprookjes krijgen kleine gasten een grootse behandeling! Het Efteling Hotel is tot in de kleinste details aangepast op kinderen. Terwijl zij zich vermaken in het Speelkasteel, kunnen de ouders even bijkomen van de dag.

Na een dagje in het Efteling Park is het heerlijk om nog even niet naar huis te gaan, maar neer te strijken in het sprookjesachtige Efteling Hotel. Zijn de kinderen moe van het spelen, dan kunnen ze uitpuffen in het Pardoes Theater. In de Comfortkamers zijn prinsheerlijke bedden, maar je kunt ook wegdromen in één van de themasuites. Zoals in de Roodkapje Suite, waar gasten de bedstee delen met Roodkapje en haar Oma en de kinderen niet bang hoeven te zijn voor de Wolf, want die blijft netjes in het Sprookjesbos. Of de Assepoester Suite, waar Assepoester alles al heeft gepoetst en de kookpot klaarhangt boven het haardhout. Heeft iedereen de volgende ochtend zo lekker geslapen als Doornroosje, dan staat er weer een nieuw dagje Efteling te wachten!

Efteling Hotel in Kaatsheuvel leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct

Efteling Hotel
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.