1

Familiedag met de huifkar rond Wieringermeer - GESLOTEN


-advertentiepositie-



Familiedag met de huifkar rond Wieringermeer - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer. Ontdek met de huifkar de polder van Wieringermeer. Gezellig als familie-uitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Er passen wel veertig mensen in de huifkar! Dan is er aan boord zelfs nog ruimte over voor een muzikant. Indien gewenst rijdt er een accordeonist mee voor een gezellig deuntje. Voor de kar staat een mooie John Deere tractor. Als het wat kouder is, is dit ook een super leuk uitje! Er is verwarming aan boord en ook zijn er dekens en natuurlijk een lekker borreltje. En in de zomer kan de huif open, voor wat verkoeling.

Poldertours

Boerenpret

Poldertours heeft allerlei soorten arrangementen. Zo kun je op bezoek bij een wortelspoelerij, er is een tocht langs een boerentuin. Je kunt een dagje naar de ZeeVerse Vismarkt in Wieringen, en ook is er een stampottour en leer je hoe wortelen, uien en aardappelen worden bewaard en klaargemaakt. Nog meer arrangementen >>

Familiedag met de huifkar rond Wieringermeer - GESLOTEN in Slootdorp leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.poldertours.nl

Familiedag met de huifkar rond Wieringermeer - GESLOTEN
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.