Poldersport De Kwakel - Levend tafelvoetbal in de polder
Poldersport De Kwakel

Een potje levend tafelvoetbal, een touwbrug maken of een potje Quakelgolf. En dat allemaal tussen de rondspringende koeien, uitgestrekte weilanden en brede sloten. Beleef het echte poldergevoel met Poldersport De Kwakel. En kijk niet raar op als je ineens in een grote koeienvlaai staat.

De leukste activiteiten

  • Quakelgolf
  • Touwbrug bouwen
  • Poldersurvival

Poldersurvival

Poldersport De Kwakel organiseert sportieve uitjes in de frisse buitenlucht, met je voeten midden in het oer-Hollandse polderlandschap. Of je nou op zoek bent naar een leuk idee voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag: tussen de koeien wordt het een dagje weg om nooit meer te vergeten. Er zijn veertien verschillende sportactiviteiten, die elk ongeveer 1,5 tot 2 uur duren. Poldersurvival, zeskamp, een kanotocht, vlotten bouwen, levend tafelvoetbal, Quakelgolf, katapult schieten en nog veel meer.

Poldersport De Kwakel in De Kwakel leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 15,95 p.p.), schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Poldersport De Kwakel - Levend tafelvoetbal in de polder