Bezoekerscentrum de Poelboerderij

Bezoekerscentrum de Poelboerderij

Ga eens vogeltjes spotten in het Wormer- en Jisperveld! Bezoekerscentrum De Poelboerderij is het ideale startpunt voor een vaartocht door de prachtige omgeving. Niet alleen vogelliefhebbers komen hier aan hun trekken, maar ook natuurliefhebbers en mensen die gewoon even willen ontspannen hebben hier een heerlijk dagje.

Behalve het verkennen van de natuur is er in Bezoekerscentrum De Poelboerderij nog veel meer te doen. Bekijk de verschillende exposities, vier hier je kinderfeestje of ga mee met een van de excursies!
Met de spannende vaarexcursie gaat de bezoeker zelf op ontdekkingstocht in de natuur. De Poelboerderij organiseert ook vele activiteiten voor kinderen van zes tot twaalf jaar. Wordt lid van de Jeugdnatuurclub, trek oude kleren aan en ontdek de natuur rond het Wormer- en Jisperveld.

Bezoekerscentrum de Poelboerderij in Wormer leent zich ook goed voor een vriendinnendag, kinderfeestje (vanaf € 5,00 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Bezoekerscentrum de Poelboerderij

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.