Vaartochten door de prachtige Biesbosch

Voor natuurliefhebbers is een vaartocht door de Biesbosch een fantastisch dagje uit. De schepen van Zilvermeeuw voeren iedereen mee over de smalle en brede kreken van dit uitzonderlijke natuurgebied. Wist je dat hier bevers leven? De Zilvermeeuw vertelt je alle verhalen tijdens een twee uur durende tocht vanuit Drimmelen. Je kunt ook kiezen voor een vaartocht met smakelijke brunch of uitgebreide high tea! Een dagje op het water stel je bij Zilvermeeuw zelf samen:

Feestje op een partyboot

Op zoek naar een leuke invulling van een familiedag of bedrijfsfeest? Dan heeft Zilvermeeuw nog een heel programma voor je in petto! Uitgebreid barbecue├źn of ongedwongen genieten van een Walking Dinner, terwijl er een mooie route door de Biesbosch wordt afgelegd. Er zijn diverse leuke arrangementen samengesteld. En Zilvermeeuw gaat zelfs verder, tot op het vasteland. Naar de SS Rotterdam bijvoorbeeld, of een bezoek aan de kaasboerderij: alles in combinatie met een ontspannen vaartocht.

Feesten op een partyschip van de Zilvermeeuw

Vaartochten door de prachtige Biesbosch in Drimmelen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, high of afternoon tea, familiedag en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Rondvaart door de Biesbosch.

Foto's: Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw.

Rondvaart door de Biesbosch.

Rondvaart door de Biesbosch.

Rondvaart door de Biesbosch.

Stap aan boord bij de Zilvermeeuw.

Rondvaart door de Biesbosch.

De rondvaarten zijn ook leuk voor kids.

Rondvaart door de Biesbosch.

Vaar door een prachtige omgeving.