Vaartochten door de prachtige Biesbosch

Rederij Biesboschtours

Voor natuurliefhebbers is een vaartocht door de Biesbosch een fantastisch dagje uit. De schepen van Zilvermeeuw voeren iedereen mee over de smalle en brede kreken van dit uitzonderlijke natuurgebied. Wist je dat hier bevers leven? De Zilvermeeuw vertelt je alle verhalen tijdens een twee uur durende tocht vanuit Drimmelen. Je kunt ook kiezen voor een vaartocht met smakelijke brunch of uitgebreide high tea! Een dagje op het water stel je bij Zilvermeeuw zelf samen:

  • Twee uur durende Biesbosch vaartocht
  • Rondvaart met brunch
  • High tea rondvaart
  • Vaartocht met stadswandeling in Dordrecht

Feestje op een partyboot

Op zoek naar een leuke invulling van een familiedag of bedrijfsfeest? Dan heeft Zilvermeeuw nog een heel programma voor je in petto! Uitgebreid barbecue├źn of ongedwongen genieten van een Walking Dinner, terwijl er een mooie route door de Biesbosch wordt afgelegd. Er zijn diverse leuke arrangementen samengesteld. En Zilvermeeuw gaat zelfs verder, tot op het vasteland. Naar de SS Rotterdam bijvoorbeeld, of een bezoek aan de kaasboerderij: alles in combinatie met een ontspannen vaartocht.

Feesten op een partyschip van de Zilvermeeuw

Rederij Biesboschtours in Drimmelen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, high of afternoon tea, familiedag en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Boot vaart door de Biesbosch

De Brabantse Biesbosch

Vaar door de Biesbosch met de boten van Zilvermeeuw