Op kamelensafari in het Brabantse land

Je hoeft niet naar Egypte om kamelen te ontmoeten. Kamelenmelkerij Smits is het juiste adres om kennis te maken met deze bultige dieren. Neem een kijkje in de stal vol kamelen of in de wei en leer meer over kamelenmelk tijdens een rondleiding. Deze melk is namelijk heel gezond! Wie durft er een slokje te proeven? Kamelenmelkerij Smits is de enige Kamelenmelkerij in Europa, waar op dit moment zo'n 85 kamelen verblijven.

Bezoek www.kamelenmelk.nl »

Kamelensafari

Wie graag eens in de stal komt kijken, is van maandag tot en met vrijdag welkom op de Kamelenmelkerij. Met de discovery tour krijg je alle informatie om zelfstandig het bedrijf te bekijken. En om kamelenmelk te proeven! Op vastgestelde data zijn er kamelensafari's voor iedereen die geen grote groep bij elkaar krijgt. Kom gezellig met het gezin en ontdek door een rondleiding alles over het leven van een kameel en het ontstaan van de kamelenmelkerij. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten met de kamelen zoals het trainen van de jonge kamelen en kalfjes de fles geven. Echte waaghalzen mogen op een kameel zitten. Tot slot worden er pannenkoeken gebakken en geproefd van de kamelenmelk.

bezoek een kamelenmelkerij

Voor groepen

Voor groepen is het mogelijk om een rondleiding of excursie te boeken op de Kamelenmelkerij. Neem vrienden, familie of collega's mee voor een rondleiding en een presentatie over de kamelenmelkerij. Daarbij horen leuke activiteiten bij. Wie durft een kameel te trainen? Vergeet aan het eind van het bezoek niet om wat kamelenmelk mee naar huis te nemen! Een smakelijk aandenken. Je kunt het bezoek ook uitbreiden met een heerlijke lunch of diner. Kijk voor de verschillende mogelijkheden op de website.

Op kamelensafari in het Brabantse land in Berlicum leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje, schoolreisje en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.kamelenmelk.nl »

Wie durft er op een kameel te zitten?

Kamelen in de stal.

Wie durft er op een kameel te zitten?

Wie durft er op een kameel te zitten?

Wie durft er op een kameel te zitten?

Kamelen krijgen de fles.

Wie durft er op een kameel te zitten?

Wandelen met een kameel.

Wie durft er op een kameel te zitten?

Babykameel.