Pitch & Putt Oirshot
Iedereen kan golfen bij Pitch & Putt!

Het lijkt een sport voor rijke mensen, die met hun perfecte outfits een balletje slaan. Maar golfen is leuk voor iedereen! En daarom zijn de golfbanen van Pitch & Putt ook echt open voor iedereen. Een Pitch & Putt baan is niet alleen voor leden, maar voor alle mensen die de sport eens willen proberen. En voor wie de smaak van het golfen inmiddels te pakken heeft! Een golfvaardigheidsbewijs (GVB) is in tegenstelling tot bij veel andere golfbanen geen noodzaak. Zelfs kinderen vanaf 8 jaar mogen mee de baan op om een balletje te slaan.

Over de hele wereld is het Pitch & Putt Golfspel inmiddels populair. In Nederland zijn meer dan twintig Pitch & Putt banen! Dus probeer het eens uit bij een golfbaan in de buurt:

Pitch&Putt Golf in Nederland

Geen talent? Geen probleem!

Pitch&Putt Golf wordt gespeeld op een kleine 18-holes baan. Tussen de afslag en de vlag varieert de lengte van de holes tussen de dertig en negentig meter. Omdat de banen relatief klein zijn, kan iedereen er uit de voeten. Zelfs mensen die nog nooit van hun leven golf hebben gespeeld. De deelnemers krijgen eerst een korte instructie. De prijs is uiteraard inclusief het materiaal: golfclubs, ballen, tees en scorekaarten.

Ook voor gevorderde golfers

Ook voor gevorderde golfspelers is Pitch&Putt Golf heel leuk. De kleine banen lenen zich er namelijk prima voor om het korte spel (zeventig procent van het golfen!) te oefenen. Pitch&Putt Golf leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen vanaf 8 jaar, volwassenen en ouderen.

 Bezoek pitch-putt.nl

Pitch & Putt Oirshot
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.