MultiGolf Maurik
MultiGolf Maurik: Pitch & Putt, voetgolf en e-choppers!

Golfen ingewikkeld? Nee hoor, bij MultiGolf op het mooie Eiland Maurik kan iedereen het! Hier vind je geen golfkarretjes en mannen met grote tassen vol golfclubs, maar een gave Pitch & Putt-, voetgolf- en minigolfbaan. Leuk voor een actief dagje uit met elke groep.

Pitch & Putt Golf

Een rondje Pitch & Putt Golf is leuk voor iedereen! Voor deze laagdrempelige vorm van golf heb je namelijk geen GVB (golfvaardigheidsbewijs) nodig. De holes zijn relatief kort - van vlag tot afslag tussen de 30 en 90 meter - en daarom ook goed te behappen voor beginners. Materiaal? Dat is bij de prijs inbegrepen. De hoogteverschillen zorgen voor wat extra uitdaging op deze baan midden in de Betuwe. Gaaf!

Voetgolf

Handig met je voeten of gewoon een voetballiefhebber? Dan is de voetgolfbaan, bestaande uit 27 holes, ook een toffe optie. Bekende voetballers van onder andere Ajax, FC Utrecht en FC Twente gingen je al voor. Maar je hoeft écht geen wereldvoetballer te zijn voor een leuke middag. Test je traptechniek en wie weet versla je de beste spelers uit de Eredivisie!

 Bezoek www.multigolf.nl

Minigolf

Of ga je liever voor een potje minigolf? De 18 holes (van kunstgas) zijn net iets langer dan bij het bekende midgetgolf en liggen vol met obstakels. Hoe ontwijk je de rotsen op weg naar de put? En weet je de bal in een keer door het tunneltje te slaan? Het komt aan op inzicht. Papa of mama wel weer winnen, zeker... Echt niet! Voor kinderen is er bij MultiGolf namelijk een andere puntentelling. Wel zo eerlijk én spannend.

Huur een e-chopper

Geen zin in golf? De omgeving van de golfbaan is ook prachtig. En ook voor een tochtje door waanzinnige Betuwe ben je bij MultiGolf aan het juiste adres. Huur een stoere e-chopper: een elektrische scooter met een hoog stuur. Groen en geruisloos. De choppers halen ondertussen wel snelheden van zo'n 28 kilometer per uur, dus saai is het zeker niet. Volg de route en ontdek de schitterende landschappen.

MultiGolf Maurik in Maurik leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 15,75 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.multigolf.nl

Ontwijk de obstakels op de minigolfbaan. Foto: MultiGolf Maurik
Ontwijk de obstakels op de minigolfbaan. Foto: MultiGolf Maurik
Speel een potje Pitch & Putt! Foto: MultiGolf Maurik
Speel een potje Pitch & Putt! Foto: MultiGolf Maurik
De aftrap is belangrijk bij voetgolf! Foto: MultiGolf Maurik
De aftrap is belangrijk bij voetgolf! Foto: MultiGolf Maurik
Tuf rond door de Betuwe op een stoere e-chopper. Foto: MultiGolf Maurik
Tuf rond door de Betuwe op een stoere e-chopper. Foto: MultiGolf Maurik