Multi Fun Bussloo


-advertentiepositie-



Multi Fun Bussloo

Bij activiteitencentrum Multi Fun Bussloo kan iedereen golf spelen! Op een kleine 18-holes golfbaan of de 27-holes baan krijg je de slag vast te pakken en sla je de bal over water en door bunkers. Liever een epische strijd in de gigantische ondergrondse lasergame arena of de Veluwe ontdekken op een elektrische step? Ook dat kan, want je hebt hier de keus uit zo'n twintig verschillende activiteiten! Voor gezinnen met jongere kinderen is Minigolf USA een aanrader.

Uitdagende golfbaan

Pitch & Putt Golf is leuk voor gevorderden, maar ook voor beginnelingen. Je speelt op een kleine 18-holes golfbaan en van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen de dertig en negentig meter. Het materiaal (golfclub, ballen, tees en scorekaart) is bij de prijs inbegrepen. Voor de gevorderde golfer is de 27-holes baan erg leuk. De golfbaan is ruim opgezet en heeft alle eigenschappen die een golfbaan uitdagend maken: water, bunkers, hoogteverschillen en bomen. Vanaf het terras bij het houten clubhuis heb je uitzicht over het prachtige meer van Bussloo en kun je genieten van iets te eten en te drinken.

Minigolf USA en voetgolf

Voor het hele gezin, ook met kleine kinderen, is Minigolf USA een leuke uitdagende activiteit. Deze midgetgolfbaan is een stuk langer dan de gemiddelde baan in Nederland en door een speciale puntentelling maken kinderen net zoveel kans om te winnen als volwassenen. Misschien is een golfclub niets voor je en schop je de bal liever in de hole? Speel dan een potje voetgolf!

Spannende escaperooms

Stap in een van de high-tech escaperooms, waar special effects ervoor zorgen dat je een levensecht avontuur beleeft. Lukt het om te ontsnappen uit een vijandige jungle of de bom op tijd onschadelijk te maken? De moeillijkheidsgraad van een aantal escaperooms kan worden aangepast, zodat ook kinderen ze met plezier kunnen spelen

De locatie voor groepsuitjes

Combineer verschillende activiteiten met elkaar voor een groepsuitje dat precies bij jullie past. Terwijl de een kiest voor een adrenalinerush in een escaperoom of de spannende ondergrondse lasergame-arena, stapt de ander op een elektrische step om de schitterende omgeving te verkennen. Vooral zin in veel lol? Dan is bubblevoetbal de perfecte keus!

Multi Fun Bussloo in Wilp leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, high of afternoon tea, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 15,00 p.p.), vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek multifunbussloo.nl

Multi Fun Bussloo
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.