Sla samen een balletje bij Pitch & Putt Bussloo

Bij Pitch & Putt Golf Bussloo kan iedereen golf spelen! Op een kleine 18-holes golfbaan of de 27-holes baan krijg je de slag vast te pakken en sla je de bal over water en door bunkers. Pitch & Putt Golf is leuk voor gevorderden, maar ook voor beginnelingen. Kom je eens een balletje slaan? Voor gezinnen met jongere kinderen is Minigolf USA een aanrader!

Uitdagende golfbaan

Pitch & Putt Golf wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan en van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen dertig en negentig meter. Het materiaal (golfclub, ballen, tees en scorekaart) is bij de prijs inbegrepen. Voor de gevorderde golfer is de 27-holes baan erg leuk. De golfbaan is ruim opgezet en heeft alle eigenschappen die een golfbaan uitdagend maken: water, bunkers, hoogteverschillen en bomen. Vanaf het terras bij het clubhuis, gebouwd in Finse stijl, heb je een mooi uitzicht over het prachtige meer van Bussloo en kun je genieten van iets te eten en te drinken. Er is genoeg plaats (binnen en buiten) om grote groepen te herbergen.

Minigolf USA en voetgolf

Voor het hele gezin, ook met kleine kinderen, is Minigolf USA een leuke uitdagende activiteit. Deze midgetgolfbaan is een stuk langer dan de gemiddelde baan in Nederland en door een speciale puntentelling maken kinderen net zoveel kans om te winnen als volwassenen. Maar misschien is een golfclub niets voor je en schop je de bal liever in de hole? Speel dan een potje voetgolf!

Lasergame-arena

Op het terrein van Pitch&Putt Golf Bussloo zie je op het eerste gezicht niets wat op een lasergame-arena lijkt. Maar schijn bedriegt! Onder de grond vormen dertien zeecontainers een enorme lasergameruimte en twee doolhoven. Duik de diepte in met vrienden, familie of collega's en ga de strijd aan. Niet alleen met elkaar, maar ook met elementen als lichtshows, bewegende wanden en geluidseffecten. Deze speciale effects bezorgen je een unieke lasergame-ervaring!

Tip: Lasergame Bussloo is ook geschikt voor kleine groepen vanaf acht personen, doordat de ruimte in tweeën te delen is. Op elke groepsgrootte is de ruimte aan te passen, zodat iedereen volop plezier heeft.

Sla samen een balletje bij Pitch & Putt Bussloo in Wilp leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, high of afternoon tea, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 13,50 p.p.), vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Speel het populaire Minigolf USA. Foto: Pitch & Putt Bussloo

Iedereen kan golfen bij Pitch & Putt Bussloo. Foto: Pitch&Putt Bussloo

Speel het populaire Minigolf USA. Foto: Pitch & Putt Bussloo

Speel het populaire Minigolf USA. Foto: Pitch & Putt Bussloo

Speel het populaire Minigolf USA. Foto: Pitch & Putt Bussloo

Spannend potje lasergame. Foto: Pitch & Putt Bussloo

Speel het populaire Minigolf USA. Foto: Pitch & Putt Bussloo

Trap de bal in de hole met voetgolf. Foto: Pitch & Putt Bussloo