Pitch & Putt Golf Lemele

Pitch & Putt Golf Lemele

Pitch&Putt Golf Lemeleligt aan een unieke locatie: aan de voet van de Lemelerberg in de mooie natuurlijk omgeving van Ommen. Elk van de achttien holes op deze glooiende baan is uitdagend door bunkers, beplanting en grote waterpartijen. De greens zijn verschillend in vorm en grootte.

De baan heeft een sfeervolle Ierse pub met een ruim terras, waar vanuit golfers een prachtig uitzicht hebben op de baan en op de bosrijke omgeving. Deze pub leent zich ook uitstekend voor groepsfeesten. Er is ook een aparte zaal voor vergaderarrangementen.

Pitch&Putt Golf

Pitch & Putt Golf is een populaire en laagdrempelige vorm van golf. Het is niet duur en iedereen kan het spelen. Pitch & Putt Golf wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen dertig en negentig meter. Het materiaal (golfclub, ballen, tees en scorekaart) is bij de prijs inbegrepen. Pitch&Putt Golf is leuk voor gevorderden, maar ook voor beginnelingen.
Meer Pitch & Putt banen? Bekijk het overzicht van Pitch & Putt banen in Nederland.

Pitch & Putt Golf Lemele in Lemele leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Pitch & Putt Golf Lemele

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.