Café-Restaurant 't Vonder

Café-Restaurant 't Vonder

Wie Café Restaurant 't Vonder heeft bezocht, weet waarom Giethoorn door veel mensen 'Het Groene Venetië' wordt genoemd. Giethoorn is namelijk ontstaan door turfafgraving, waardoor veel huizen en boerderijen op eilandjes staan, verbonden met de typische Giethoornse, hoge bruggetjes. Vanaf het verhoogde terras, maar ook vanuit het sfeervolle restaurant en de mooie serre, is er een prachtig uitzicht op de dorpsgracht.

Hapje en een drankje

Bij 't Vonder kun je terecht voor een kopje koffie, lekkere lunch, een
hapje en een drankje of een heerlijke diner van de uitgebreide kaart. Bovendien zijn er arrangementen naar wens voor 2 tot 80 personen! Elk arrangement kan zo compleet zijn als je zelf wilt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om na een sportieve middag te vergaderen en daarna te barbecueën.

djembé workshop in Giethoorn

Organiseren

Zin in wat lekkers of benieuwd naar de mogelijkheden voor een gezellig familiefeest, boeiend bedrijfsuitje of romantische bruiloft? De serre is af te sluiten van het restaurant en daardoor uitermate geschikt voor een productieve vergadering, originele workshop of gezellige barbecue met de hele groep.

Muziek en kunst

In dit arrangement van 't Vonder zit letterlijk muziek: de energieke 'djembéworkshop'. Lekker samen trommelen en net zo lang oefenen tot je het goede ritme te pakken hebt! Iets rustgevender is misschien de schilderworkshop. Of kom smakelijke bonbons maken en smullen van chocolade!

Café-Restaurant 't Vonder in Giethoorn leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Café-Restaurant 't Vonder

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.