Bungalowpark De Lindenberg

Bungalowpark De Lindenberg

Familiepark De Lindenberg heeft verschillende bungalows voor verschillende groepen. Alleen, samen of met een gezin. Voor iedereen is plek!

De Lindenberg heeft veel faciliteiten. Er is de beschikking over een tennisbaan, een zwembad maar ook gratis draadloos internet. De bungalows zijn zelfs voorzien van een bekabelde internetaansluiting! Bij de receptie is er van alles te koop: broodjes, de krant, ansichtkaarten. Ook leuk: een minigolfbaan. Vervelen zit er dus niet bij een verblijf op Bungalowpark De Lindenberg.

Het bungalowpark ligt in het mooie Overijssel. Ga een dagje naar Enschede, Deventer of Zwolle. Al deze steden zijn gemakkelijk met de auto te bereiken.

Wie het rustiger aan wilt doen, kan ook in de nabije omgeving genoeg vermaak vinden. De Sallandse Heuvelrug is een prachtig, groen gebied voor totale ontspanning, lopend of op de fiets.

Bungalowpark De Lindenberg in Holten leent zich ook goed voor een familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Bungalowpark De Lindenberg

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.