Melkveehouderij Hoeve Draafsel
Slapen bij de boer: Melkveehouderij Hoeve Draafsel

Hoeve Draafsel in Lochem ligt aan de oever van de rivier de Berkel. Over deze boerderij werd in 1377 al geschreven. Op deze historische plek melkt de familie Ligtenbarg dagelijk zestig koeien. Kom langs en overnacht op deze gezellige locatie.

's Zomers kunnen de gasten zwemmen in de rivier. Huur een kano voor het maken van prachtige tochten naar bijvoorbeeld Zutphen of Lochem. Daarnaast is er voor de kinderen een grote zandbak met waterpomp en reuzenschommel.

Het Betere BoerenBed

Hoeve Draafsel is aangesloten bij Het Betere BoerenBed. Alle boerderijen van Het Betere BoerenBed bieden gasten een heerlijke, rustige vakantie in het buitengebied. Voor kinderen is er genoeg te doen. Ze kunnen dieren aaien in de dierenweide of de boer helpen met het werk. Voor kinderen is een verblijf op een boerderij ook erg leerzaam. Sommigen leren voor het eerst waar melk vandaan komt.

Boek nu

Interesse? Bezoek de website van Hoeve Draafsel.

Melkveehouderij Hoeve Draafsel in Lochem leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 

Melkveehouderij Hoeve Draafsel
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.