Slapen bij de boer - De Lange Weide
BoerenBed De Lange Weide

Slaap bij een boerderij in het prachtige Drenthe: je BoerenBed Tent staat al klaar bij Melkveehouderij de Lange Weide. De boerderij ligt naast het prachtige Nationaal Park Dwingelderveld, één van de grootste aaneengesloten heidegebieden van Europa. Verder bevinden het Leggelerveld en het Blauwe Meer zich op fietsafstand. Ontdek de fijnste plekken van Drenthe. Te voet, op de fiets of in een kano. Het is allemaal mogelijk!

Op de boerderij van Rik en Marian lopen heel veel dieren rond. Paarden, pony's, geitjes waar je mee kunt wandelen, konijntjes om mee te knuffelen, kalkoenen, een schattig minivarkentje en kippen waar je verse eitjes bij mag rapen. Kinderen mogen meehelpen met het voeren en verzorgen van de dieren. Daarnaast zijn er skelters en is er een buitenspeelplaats waar kinderen even hun energie kwijt kunnen.

Het BoerenBed

De Lange Weide is aangesloten bij Het BoerenBed. Alle boerderijen van Het BoerenBed bieden gasten een heerlijke, rustige vakantie in het buitengebied. Voor kinderen is er genoeg te doen. Ze kunnen dieren aaien in de dierenweide of de boer helpen met het werk. Voor kinderen is een verblijf in een boerderij ook heel erg leerzaam. Sommigen leren voor het eerst waar melk vandaan komt! Interesse? Ga naar de site en boek snel, voor alle plekjes weg zijn.

BoerenBed De Lange Weide in Dwingeloo leent zich ook goed voor een vriendinnendag, familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct

Slapen bij de boer - De Lange Weide