BoerenBed Hoeve de Pippert
Slapen bij de boer - Hoeve de Pippert

Boerderij de Pippert in het Gelderse Ophemert is al meer dan 150 jaar oud. De boerderij ligt in de Betuwe, een van de mooiste gebieden van Nederland en staat tegenover Kasteel Ophemert. Overnacht langs de prachtige oever van de Waal.

Boerderij de Pippert is nog vol in bedrijf. Het agrarisch bedrijf is 140 hectare groot en er worden zo'n 180 koeien gemolken. Er zijn ook nog 130 stuks jongvee. Kortom, de boerderij van Cor en Anja Kranendonk bloeit in volle glorie. Kinderen mogen de boer helpen met de dagelijkse werkzaamheden.

De boerderij ligt naast de Waal. Huur een fiets en ontdek het land van Flipje. Geldermalsen en Tiel liggen ook dicht bij de boerderij. Ook het historische stadje Buren is de moeite waard. In deze plaats zijn Willem van Oranje en Anna van Buren gehuwd. Daarnaast is het mogelijk om hier te kanovaren.

Het Betere BoerenBed

Melkveebedrijf Hoeve de Pippert is aangesloten bij Het Betere BoerenBed. Alle boerderijen van Het Betere BoerenBed bieden gasten een heerlijke, rustige vakantie in het buitengebied. Voor kinderen is er genoeg te doen. Ze kunnen dieren aaien in de dierenweide of de boer helpen met het werk. Voor kinderen is een verblijf op een boerderij ook heel erg leerzaam. Sommigen leren voor het eerst waar melk vandaan komt!

BoerenBed Hoeve de Pippert in Ophemert leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct

Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed