BoerenBed Landgoed Volenbeek
Slapen bij de boer - Landgoed Volenbeek

Melkveehouderij Landgoed Volenbeek staat midden in de bossen van de Veluwe op een particulier landgoed: landgoed Volenbeek in Ermelo. De boerderij dateert van 1859. Een prachtige plek om te wandelen, spelen en te overnachten.

De werkelijk fantastische monumentale boerderij is van Wouter en Thea Rozendaal. Zij zorgen dat hun gasten tijdens het verblijf op Landgoed Volenbeek niets tekort komen.

Dagelijks melken Wouter en Thea zo'n vijftig rood- en zwartbonte koeien. De boerderij is zelfvoorzienend in maïs- en grasland. Het maïs en het gras wordt tussen het bos verbouwd in zogenaamde bossingels.

De omgeving is prachtig. Met de fiets zijn plaatsen als Ermelo en Putten makkelijk bereikbaar. Of ga een dagje naar de vissersplaatsen van de Zuiderzee, zoals Harderwijk en Elburg.

Het Betere BoerenBed

Melkveehouderij Landgoed Volenbeek is aangesloten bij Het Betere BoerenBed. Alle boerderijen van Het Betere BoerenBed bieden gasten een heerlijke, rustige vakantie in het buitengebied. Voor kinderen is er genoeg te doen. Ze kunnen dieren aaien in de dierenweide of de boer helpen met het werk. Voor kinderen is een verblijf op een boerderij ook heel erg leerzaam. Sommigen leren voor het eerst waar melk vandaan komt.

BoerenBed Landgoed Volenbeek in Ermelo leent zich ook goed voor een familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct

Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed