BoerenBed Het Wesselink
Slapen bij de boer - Het Wesselink in Salland

Geniet van de rust op de boerderij en overnacht bij Melkveebedrijf Het Wesselink in Schalkhaar. Deze boerderij dateert van 1623. In de nieuw gebouwde koeienstal worden ongeveer zestig koeien gemolken. Ook is er een speelkeet voor kinderen.

In de dierenweide van Het Wesselink lopen pony's, geitjes en kippen die erg graag geaaid worden.

In de omgeving van Schalkhaar is genoeg te doen. Trek er met een fiets op uit en ontdek de bossen, akkers, houtwallen en weide van de Sallandse Heuvelrug. Zwem in het Overijssels kanaal dat achter de boerderij ligt of ga kanovaren.

Het Betere Boerenbed

Melkveebedrijf Het Wesselink is aangesloten bij Het Betere Boerenbed. Alle boerderijen van Het Betere Boerenbed bieden gasten een heerlijke, rustige vakantie in het buitengebied. Voor kinderen is er genoeg te doen. Ze kunnen dieren aaien in de dierenweide of de boer helpen met het werk. Voor kinderen is een verblijf in een boerderij ook heel erg leerzaam. Sommigen leren voor het eerst waar melk vandaan komt.

Meer weten over Melkveebedrijf Het Wesselink of een van de andere boerderijen die zijn aangesloten bij Het Betere Boerenbed? Of neem een kijkje op de website, waar je direct kunt boeken.

BoerenBed Het Wesselink in Schalkhaar leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct

Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed
Pizza avond! Foto: BoerenBed
Pizza avond! Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed