1

Nationaal Park - Bezoekerscentrum Veluwezoom
Nationaal Park - Bezoekerscentrum Veluwezoom

Eén van de grootste aaneengesloten natuurgebieden in Nederland is toch wel het Nationaal Park Veluwezoom. Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden is een prima begin- of eindpunt voor een dagje in dit unieke natuurgebied.

Nationaal Park Veluwezoom bestaat uit heide, bos, stuifzand en landgoederen met landbouwgrond. Er zijn diverse dieren te zien zoals wilde zwijnen, dassen, reeën en edelherten. Vooral tijdens de bronsttijd, van half september tot half oktober, is de kans groot om een edelhert te zien. Het bezoekerscentrum is een multimediaal centrum met veel informatie over de Veluwezoom en een perfect startpunt voor een wandeling of fietstocht door het prachtige gebied.

In het bezoekerscentrum zijn er diverse exposities en films te zien over de flora en fauna. Daarnaast zijn er fiets-, wandel- en vaarroutes uitgezet om de omgeving te ontdekken. Het is ook mogelijk om er op uit te gaan met de boswachter. Voor kinderen is er een teken- en speelhoek aanwezig en worden er activiteitenmiddagen georganiseerd.

Nationaal Park - Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 8,00 p.p.), schoolreisje en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Nationaal Park - Bezoekerscentrum Veluwezoom
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.

-advertentiepositie-