De Bakkershoeve - Met de paardentram!

De Bakkershoeve

Gezellig met z'n allen in de paardentram, met twee of drie prachtige haflinger-raspaarden ervoor, dat wordt genieten! Eventueel kan ook de tractor voor de kar worden gezet. Leuk voor een familiefeestje, kinderpartijtje of bruiloft. Met een lekker drankje tussendoor en een muziekje erbij, wordt het met een paardentram van De Bakkershoeve helemaal een feest!

Op de Bakkershoeve worden haflingers gefokt. Dit zijn prachtige voskleurige paarden met blonde manen. Het zijn ook deze krachtige dieren die de tram trekken. Er kan een ritje worden gemaakt van een uur, maar een flinke tocht met een heerlijke culinaire pitstop is ook geen probleem. Bij warm weer kunnen er enkele huifkleden opgerold worden, zodat de wind door de tram kan waaien. Bij koud weer is verwarming mogelijk. Er is een muziekinstallatie op de tram aanwezig. Op aanvraag kan de tram en ook de paarden of tractor geheel naar eigen stijl worden versierd.

De Bakkershoeve in Wijster leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en kinderfeestje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

De Bakkershoeve

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.