1

Appartementen Bosch en Zee
Appartementencomplex Bosch en Zee

Het eiland Texel is met haar mooie stranden en natuur een ideale bestemming voor een vakantie in eigen land. Midden op het eiland ligt appartementencomplex Bosch en Zee, waar vooral jonge gezinnen en senioren graag verblijven. Het park verhuurt verschillende types appartementen en beschikt over een restaurant en een bar. Een ontbijtje wordt op aanvraag verzorgd en voor verse broodjes is er de broodjesservice. Het gezellige badplaatsje De Koog ligt dichtbij evenals het heerlijke zandstrand.

Het appartementencomplex grenst aan een klein bos. Gasten verkennen de omgeving al wandelend of met een mountainbike of fiets. Deze zijn te huur bij Bosch en Zee. Met ruim 135 kilometer fietspad kun je op het gemak het hele eiland doorkruisen. Spot vogels en bezoek het indrukwekkende zeehondencentrum Ecomare. Of plof neer op een terrasje na een dagje strand!

Appartementen Bosch en Zee in De Koog leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct

Appartementen Bosch en Zee
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.

-advertentiepositie-