Break Out Grunopark: meer dan 100 stoere activiteiten op één locatie

Break Out Grunopark

Tokkelen vanaf twintig meter hoogte, een gezellige 'Ik hou van Holland'-avond of een spannend potje paintball. Break Out Grunopark, op tien minuten rijden van Groningen, heeft de leukste ideeën voor een sportief uitje in de buitenlucht. Er is keuze uit meer dan honderd activiteiten en alles bevindt zich op één locatie. Ideaal!

De leukste groepsuitjes

De boom in!

Daag jezelf en je vrienden uit in het Klimpark Groningen. Hier lopen verschillende uitdagende routes vol hindernissen door de lucht en jij kunt ze bedwingen! Kies zelf een route en ervaar de adrenalinekick van het klimmen, springen en zweven. Omdat je veilig vast zit, is het een unieke ervaring die je zorgeloos kunt aangaan.

Eindeloze mogelijkheden

Het Break Out Grunopark bevindt zich aan een groot meer en dat biedt mogelijkheden voor spetterende wateractiviteiten. Ooit gehoord van billboarden? Zittend op een sleetje glijd je vanaf een achttien meter hoge springschans naar beneden in het water. Vind alle activiteiten van Break Out Grunopark. Op het park wordt ook voor eten en drinken gezorgd en je kunt zelfs blijven slapen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt!

Break Out Grunopark in Harkstede leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje, schoolreisje, themafeest en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Trotseer spannende routes in het Klimpark.

Waterskiën, flyboarden: er zijn allerlei watersporten mogelijk.

Trotseer spannende routes in het Klimpark.

Trotseer spannende routes in het Klimpark.

Trotseer spannende routes in het Klimpark.

Test je conditie met de Highland Games.

Trotseer spannende routes in het Klimpark.

Hilarisch: speel Vierkamp!