Wandelen in Durbuy - GESLOTEN
Wandelen in Durbuy - GESLOTEN

De activiteiten van wandelgids van 7CQ zijn definitief gestopt.

Bezoek het 'kleinste stadje ter wereld'. Durbuy is de parel van de Ardennen. Het stadje ligt geklemd tussen een hoge rots en de Ourthe, een zijrivier van de Maas. Gezelligheid ten top te midden van indrukwekkende panorama’s en woeste natuur!

7CQ-wandelconcept

Maak voor een wandeling gebruik van de 7CQ-fotowandeling. Dit superleuke en inmiddels ook erg populaire wandelconcept bestaat uit één grote wandellus die opgedeeld is in drie deeltrajecten (groen / blauw / rood) van telkens anderhalf uur, met start en eindpunt aan de toeristische dienst. Elk deeltraject omvat telkens zeven speciale foto’s die al wandelend in de juiste volgorde moeten worden gezet. Op de achterkant van iedere fotokaart staan een historische noot, een op te lossen vraag en de instructies om de volgende foto te vinden. Bezoek meer dan 25 Belgische steden met de 7CQ-fotowandeling.

Wandelen in Durbuy - GESLOTEN in Durbuy leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Wandelen in Durbuy - GESLOTEN