De Wetering
Natuurvakantiehuis De Wetering

In de rustgevende polder aan de rand van de Vijfheerenlanden ligt natuurvakantiehuis 'De Wetering'. Vanuit het sfeervolle tuinhuis en de romantische boerderij kijken gasten kilometers ver over de prachtige weilanden, waarin hazen rondspringen, ooievaars vissen en weidevogels broeden. Wie goed kijkt ziet in de verte de Nieuwe Hollandse Waterlinie liggen.

Het tuinhuis voorziet gasten van alle gemakken. Het beschikt over een badkamer, toilet, keukenblok, televisie en draadloos internet. Er is een zithoek, een eethoek en de ruimte wordt verwarmd met een houtkachel. Op een zonnige dag is het heerlijk om de deuren naar het terras open te slaan.

Naast overnachtingen in het tuinhuis kunnen gasten in het voorste deel van de boerderij logeren. Dit romantische verblijf heeft alle voorzieningen van een modern huis en een heerlijk terras. In de aangrenzende natuurtuin kwetteren bijzondere vogels.

De Wetering in Schoonrewoerd leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.natuurhuisje.nl

De Wetering
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.