1

MooiWeer actieve uitjes


-advertentiepositie-Rijd in een Land Rover over het strand van Terschelling

Rijd in een stoere Land Rover over het uitgestrekte strand van Terschelling, ervaar de vrijheid en geniet halverwege of na afloop van spannende juttersverhalen. Het strandrijden op Terschelling is een bijzondere activiteit: waar mag je nog over het strand rijden? De chauffeur neemt je onder meer mee naar een prachtig uitkijkpunt over de Boschplaat. Bij het strandrijden op Terschelling ontdek je het eiland op een hele andere manier.

MooiWeer organiseert nog veel meer actieve uitjes:

  • Stap in een kano en peddel naar de zeehonden: ze komen vaak vlakbij;
  • Proef het oergevoel en kom boogschieten op Terschelling;
  • De natuur als obstakel, uitdagender kan het niet: kom golfen op het Noordzeestrand.

Programma

Een avontuurlijke tocht over het strand naar het Amelander Gat met een bezoek aan het befaamde Drenkelingenhuisje. Of gewoon comfortabel opgehaald en thuisgebracht worden met een Land Rover? Bij MooiWeer kan het allemaal! Passagiers krijgen een eigen chauffeur mee. Onderweg staat er een stop het strand op het programma met koffie, thee of een eilander borrel. MooiWeer werkt samen met Staatsbosbeheer om het strandrijden ook in de toekomst ook te blijven aanbieden.

Let op: Bij extreem hoog water is MooiWeer niet meer in staat om over het strand te rijden.

Ook leuk: Blokarten op de Waddeneilanden

MooiWeer actieve uitjes in Terschelling West leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek mooi-weer.nl

MooiWeer actieve uitjes
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.