Rondvaart op de Maas - GESLOTEN
Rondvaart Maas

Dit uitstapje bestaat niet meer. Met de comfortabele rondvaartboot de 'Paep van Meinecom III' maak je een prachtige tocht over de Maas en de aangrenzende meren. De rondvaart voert over de grindmeren en de Grensmaas naar de Nederlandse stadjes Stevensweert, Thorn en Maasbracht en het Belgische Maaseik. Andere trajecten zijn ook mogelijk, op aanvraag. Uitvalsbasis is de aanlegsteiger aan 't Tegelhuisje in Ophoven, vlakbij jachthaven De Spaanjerd. Op de boot is plaats voor honderd man, bovendien is er een ruime keuze aan cateringmogelijkheden.

Pendeldiensten in de zomer

Wil je een keer mee, maar ben je maar met een paar personen? Ga dan 's zomers een keertje mee met de pendeldienst! In juli en augustus vaart de boot op woensdag, zaterdag, zondag en de Belgische feestdagen. Kijk op de site van de aanbieder voor de vertrektijden uit de verschillende plaatsen.

Rondvaart Maas in Kinrooi leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Rondvaart op de Maas - GESLOTEN