Sterrenspeurtocht Volendam

Bij een uitzending van SBS Shownieuws of RTL Boulevard komt eigenlijk altijd wel één Volendammer voorbij: Jan Smit, Annie Schilder, de 3JS of... De sterren van het Noord-Hollandse vissersdorp Volendam! Wil je wel eens zien waar deze palingzangers 's nachts thuiskomen? Dan is de Sterrenspeurtocht echt iets voor jou.In teams ga je op stap door het sfeervolle Volendam, op zoek naar de huizen van Bekende Nederlanders! Onderweg kom je ook alles te weten over de geschiedenis van het vissersdorp. Ontdek de laatste roddels en wie weet zie je de Bekende Volendammers wel in hun stamkroeg. Je speurt naar de huizen van onder andere Nederlands bekendste manager Jaap Buijs, en Monique Smit. Het team dat terugkomt met de juiste antwoorden en foto's krijgt een leuk aandenken.

Desgewenst organiseert Van Aemstel Produkties een compleet dagje Volendam incl. boottocht naar Marken, bezoek aan een palingrokerij of het palingsoundmuseum etc. Meer info over dit dagje Volendam.

Ook in Amsterdam organiseert Van Aemstel Produkties een sterrentour.

Sterrenspeurtocht Volendam in Volendam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Sterrenspeurtocht Volendam