1

Provinciedomein Het Vinne




Provinciedomein Het Vinne

Provinciedomein Het Vinne is een fris natuurgebied in de provincie Vlaams-Brabant. De bezoeker kan prachtige wandelingen langs het meer maken, paalkamperen of een fiets huren. Bij het bezoekerscentrum is alle informatie over het gebied te vinden.

Op het olympisch pad dagen dieren iedereen uit om uitzonderlijke prestaties neer te zetten. Sportievelingen van alle leeftijden kunnen zich met hen komen meten. Spring bijvoorbeeld zo ver als een kikker, ruik zo goed als een mier en houd de adem zo lang in als een fuut dat kan! Elke maand zijn er mooie prijzen te winnen. Verder zijn er in het park onder meer een kruidentuin, allerlei dieren, een uitkijktoren, speeltuin en fietsverhuur te vinden. Voor een hapje en drankje kan bij de bistro neer worden gestreken. Langer van dit gebied genieten? Er is de mogelijkheid te blijven paalkamperen aan de noordzijde van het meer.

Provinciedomein Het Vinne in Zoutleeuw leent zich ook goed voor een familiedag en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.vlaamsbrabant.be

Provinciedomein Het Vinne
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.