1

Pannenkoekenhuis De Strooppot
Pannenkoekenhuis De Strooppot

Pannenkoekenrestaurant De Strooppot ligt aan het riviertje de Kromme Mijdrecht midden in het Groene Hart. Het restaurant ligt in een fantastische wandel- en fietsomgeving. Bij het restaurant zijn vier fietsroutes gratis verkrijgbaar.

De Strooppot is ook met de boot te bereiken. Aanleggen kan bij de steiger van het restaurant. Geniet hier bijvoorbeeld van een pannenkoek met roomijs met vers fruit en slagroom. Dat wordt smullen! Naast de pannenkoeken met de ingrediënten die iedereen kent, biedt De Strooppot een aantal verrassende variaties met namen als De Hoefse Ondeugd, Gloeiende Gerrit en Javaanse Krulstaart. De kinderen worden hier ook niet vergeten. Bij hen is de verrassingspannenkoek favoriet! Verder kunnen zij kiezen uit pannenkoeken met namen als Tommie, Dikkie Dik, Elmo, Purk en Ieniemienie.

Pannenkoekenhuis De Strooppot in De Hoef leent zich ook goed voor een familiedag en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Pannenkoekenhuis De Strooppot