Kampeerboerderij De Wolfskuil
De Wolfskuil - groepsaccommodatie

De Wolfskuil in Ommen ligt op een natuurrijke locatie aan de bosrand. Verscholen tussen de bomen staan vier verschillende groepsaccommodaties, van houten blokhut tot moderne hoeve. Gasten hebben een sportveld en een speelveld tot hun beschikking. Het is ook mogelijk om een dagarrangement te boeken, voor bijvoorbeeld vergaderingen.

De Wolfskuil in Ommen ligt op een natuurrijke locatie aan de bosrand. Verscholen tussen de bomen staan vier heel verschillende groepsaccommodaties, van houten blokhut tot moderne hoeve. Gasten hebben een sportveld en een speelveld tot hun beschikking.
Groepskamperen met de familie, vriendengroep, vereniging of club kan ook bij De Wolfskuil. Groepen vanaf tien personen kunnen kiezen uit de veldjes Beuk (met slaaptenten) en Den (eigen slaaptenten) die in het bos liggen. Op de velden is een groepstent waar je lekker samen kunt zijn, inclusief koelkast en servicekast. Een vuurtje stoken mag op de vuurschaal.

Kampeerboerderij De Wolfskuil in Ommen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, schoolreisje en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek wolfskuil.nl

Kampeerboerderij De Wolfskuil
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.