Recreatiepark Sevink Molen


-advertentiepositie-Recreatiepark Sevink Molen

Kom tot rust bij Recreatiepark Sevink Molen. Dit kampeerterrein en speelpark ligt in landschappelijk recreatiegebied het Nationaal Landschapspark Winterswijk. Geniet van veertig hectare water, rust, ruimte en natuur.

Indoor Kinderspeelhal

Speel naar hartelust in het Sevink Avonturenpark. In deze indoor speelhal draait het volledig om spelen en educatie. Het speelpark is grotendeels onder de grond gebouwd en is volledig geïntegreerd in het landschap. Zoek bijvoorbeeld naar fossielen in de gigantische zandbak die lijkt op een echte steengroeve. Of speel ridder en jonkvrouw in het grote houten speelkasteel, dat verwijst naar de oude Winterwijkse Havezates. Sluit een dagje spelen af met een Bourgondische maaltijd in het bijbehorende grill restaurant.


Vakantie vieren!


Kom genieten van de rust en de natuur bij Recreatiepark Sevink Molen. Kies voor een Super Comfort plek op de camping, met eigen sanitaire voorzieningen, of verblijf in een stacaravan, een recreatiewoning of een appartement. Grote groepen kunnen terecht in de authentieke boerderij die is omgebouwd tot comfortabele groepsaccommodatie.

Recreatiepark Sevink Molen in Winterswijk leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 12,45 p.p.), schoolreisje, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.sevinkmolen.nl

Recreatiepark Sevink Molen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.