De Mini Efteling

Iedereen die van sprookjes houdt, droomt weg in de Mini Efteling. Het park is vooral gericht op kinderen van vijf tot tien jaar, maar ook volwassenen genieten van de poppenshows en voorstellingen.

De Mini Efteling is geopend in 1985 en werd toen helemaal gebouwd en beheerd door kinderen. Kun je je dat voorstellen? Door de jaren heen is het kleine park geprofessionaliseerd, maar het heeft nog steeds het authentieke van vroeger. De Mini Efteling is alleen op zaterdag open. Dan starten op drie tijdstippen rondleidingen. Vooral voor kinderfeestjes is het park een aanrader. In groepen van maximaal vijftien personen krijgen de bezoeker(tje)s een rondleiding van ruim drie uur langs alle attracties, onder begeleiding van een aantal medewerkers. Uiteraard wordt een dergelijk feestje ondersteund door een hapje en een drankje en wordt het beƫindigd met een etentje in het eethuisje. Hiervoor zijn verschillende arrangementen.

De Mini Efteling in Nieuwkuijk leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 7,25 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor kinderen.

Bezoek www.mini-efteling.nl »