Hof van Moeder Aarde
Hof van Moeder Aarde

Hof van Moeder Aarde is een sfeervolle plek om vakantie te houden in de Achterhoek. Het vakantieverblijf is opgezet rondom de historische boerderij uit 1852. De camping is kleinschalig maar bijzonder groen en ecologisch verantwoord. Er zijn dertig kampeerplaatsen op twee verschillende velden en daarnaast kunnen er yurts gehuurd worden. In de schoolvakanties worden er allerlei gezamenlijke activiteiten georganiseerd waardoor de camping een grote saamhorigheid uitstraalt.

Groepen kunnen terecht in de sfeervolle kampeerboerderij. Deze groepsaccommodatie heeft een gezellige woonkamer met open haard, een compleet uitgeruste keuken en diverse slaapzalen. Op het terrein van Hof van Moede Aarde is een verwarmd buitenbad waar gasten van de camping en de kampeerboerderij van de meivakantie tot begin september gebruik van kunnen maken. Kinderen vermaken zich prima in de speeltuin buiten.

Hof van Moeder Aarde in Neede leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Hof van Moeder Aarde