Marisheem Chalet & CaravanPark

Marisheem Chalet & CaravanPark

In natuurgebied 'het Marissen' kunnen gasten optimaal recreëren op Marisheem. Dit chalet- en caravanpark in het Limburgse Echt is leuk voor het hele gezin. Het vakantiepark grenst aan zowel de Belgische als Duitse grens en is daarom uitermate geschikt voor fiets- en wandelliefhebbers. De directe omgeving heeft een gevarieerd aanbod aan activiteiten en op de camping zelf is er ook genoeg te doen voor jong en oud! Verblijf in een chalet, stacaravan, tourcaravan of op een van de ruime kampeerplaatsen.

Het park heeft verschillende faciliteiten zoals een openluchtzwembad met een grote familieglijbaan. Marisheem grenst direct aan de Belgische en Duitse grens. In de omgeving valt er genoeg te beleven. Zo ligt de camping midden in het mooie natuurgebied 'het Marissen', een prachtig wandel- en fietsgebied. Watersportliefhebbers kunnen terecht in het nabijgelegen watersportgebied De Maasplassen.

Marisheem Chalet & CaravanPark in Echt leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Marisheem Chalet & CaravanPark

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.