De Heidebloem
Recreatiepark en Camping de Heidebloem

Recreatiepark en Camping de Heidebloem in het Brabantse Schaijk heeft vier luxe groepsaccommodaties: De Heidebloem (40 personen), De Heideheuvel (30 personen), De Heidehof (24 personen) en de Heidegaard (24 personen). De accommodaties verschillen in grootte en mate van luxe. Er is dus voor iedere groep een passende plek!

Op de camping is plek voor gezinnen die in een tent, caravan of vouwwagen vakantie willen vieren. Er zijn genoeg faciliteiten: twee zwembaden, een ruime en veilige speeltuin, twee tennisbanen, jeu-de-boulesbanen, een speelbos, een sportveld en een snackbar. In de zomer is er een professioneel recreatieteam om de kinderen op het park een leuke tijd te bezorgen.

Even een lekker dagje weg? In de omgeving zijn talloze recreatiemogelijkheden. Zo zijn Brabantse parken als de Efteling, Safaripark Beekse Bergen, Toverland en Hemelrijk gemakkelijk met de auto te bereiken. Wie liever de natuur in gaat, kan terecht in Natuurpark de Maashorst, een geweldig gebied om fiets- en wandeltochten te maken.

De Heidebloem in Schaijk leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.deheidebloem.nl

De Heidebloem
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.