Camping De Lente van Drenthe
Camping De Lente van Drenthe

Camping De Lente van Drenthe ligt op de Drentse Hondsrug aan de rand van Boswachterij Gieten-Borger. Het is een paradijs voor iedereen die van rust, natuur of juist van een actieve vakantie houdt. Het recreatieteam heeft een speciaal programma voor kinderen en organiseert veel leuke activiteiten: levend stratego, waterspelletjes, knutselen, schminken of een playbackshow. Voor tieners zijn er ook diverse activiteiten, zoals griezelige spooktochten en sportwedstrijden.

De Lente van Drenthe biedt verschillende arrangementen. Verblijf in een tent, camper of chalet of ga voor een glamping: luxe kamperen. De camping ligt tussen de bossen, paarse heidevelden en op loopafstand van strandbad 't Nije Hemelriek. Dit strandbad met kristalhelder gezuiverd water heeft ook een zandstrand en een verwarmd openluchtzwembad. In de omgeving zijn veel mooie wandel- en fietsroutes.

Camping De Lente van Drenthe in Gasselte leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Camping De Lente van Drenthe