Camping en Villapark De Paardekreek

Camping Villapark De Paardekreek

Aan het Veerse Meer ligt Villapark De Paardekreek, een waterparadijs in het Zeeuwse Kortgene. Naast zwemmen, zeilen en bugracen kunnen gasten hier genieten van de faciliteiten die het watersportparadijs aanbiedt. Het dorp Kortgene, dat zich op vijf minuten loopafstand bevindt, maakt de vakantie compleet met haar sfeervolle winkeltjes en knusse horecagelegenheden.

's Zomers genieten gasten van de watersportactiviteiten, 's winters van een wandeling langs het Veerse Meer en het schoonste Noordzee strand "De Banjaard". Het hele jaar kun je in het villapark terecht waar diverse activiteiten zijn. Zo loopt er rondom het Veerse Meer een mooie fietsroute van maar liefst vijfenzestig kilometer lang. Wie zijn fietsroute wil inkorten, maakt in de zomermaanden gebruik van het pondje die tussen Kamperland en Veere en tussen Kortgene en Wolphaartsdijk vaart. Daarnaast zijn er diverse wandelroutes te vinden en kun je tijdens een bezoek aan een stad of dorp de Zeeuwse cultuur opsnuiven. De diversiteit aan activiteiten maken een bezoek aan het villapark geschikt voor zowel een gezin met kinderen als volwassenen en ouderen onder elkaar.

Camping Villapark De Paardekreek in Kortgene leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Camping Villapark De Paardekreek

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.