Buitengoed Fredeshiem
Overnachten Buitengoed Fredeshiem

Kom echt tot rust op Buitengoed Fredeshiem, een heerlijk vakantieoord van veertien hectare groot. Fredeshiem is een comfortabel verblijf met een authentiek karakter. Hier staan onder andere zeven vakantiehuizen, twee exclusieve gastenverblijven, een Saksische groepsboerderij en een karakteristiek hotel. Kom een nachtje slapen en trek eropuit in de prachtige omgeving!

Rustig vakantieoord

Geniet van de uitgestrekte natuur van Buitengoed Fredeshiem. Vlakbij vind je de twee natuurgebieden Nationaal Park De Weerribben en De Wieden. Overnacht in of aan de rand van het bos in één van de comfortabele vakantiehuizen. De huisjes met de Friese namen beschikken over alle moderne gemakken en enkele hebben zelfs een infraroodsauna op de tweede verdieping. Exclusiever zijn de gastenverblijven Stins en State met ruimte voor maximaal 20 personen. Bij Fredeshiem horen daarnaast het groepsverblijf LytsHiem en vakantieboerderij Hiemsherne. Alle verblijven liggen midden in het groen, waardoor een vakantiegevoel meteen opborrelt. Warm op bij een gezellige gashaard in de bar met huiskamersfeer, neem een kijkje in een rietgedekte kapel met huispijporgel of doe mee aan een leuk recreatieprogramma.

Buitengoed Fredeshiem

Op en rondom het park is ook van alles te doen. Mountainbiken, een tocht met een huifkar, skelteren voor de kids of klootschieten. Fredeshiem heeft voor elk soort groep allerlei leuke arrangementen.

Omgeving

Waar drie prachtige gebieden samenkomen, daar ligt Buitengoed Fredeshiem. Ontdek de wondere wereld van water en riet in de natuurgebieden Nationaal Park De Weerribben en De Wieden. Bezoek ook de schilderachtige, eeuwenoude stadjes als Giethoorn, Blokzijl en Vollenhove. Of wandel door de glooiende heuvels en heidevelden en bezoek de historische hunebedden. Kinderen maken plezier in Speelstad Oranje, Verkeerspark Assen of Dierenpark Emmen, parken die in de omgeving liggen.

Buitengoed Fredeshiem in De Bult leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, weekendje weg, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek fredeshiem.nl

Buitengoed Fredeshiem
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.