Camping de Vledders

Camping de Vledders

Door de combinatie van rust, sportieve animatie en natuurgerichtheid is camping de Vledders een ideale plek voor een plezierige kampeervakantie voor gezinnen met kinderen, vijftigplussers, tentkampeerders en groepen. Op de camping ligt een prachtige natuurlijke recreatieplas met fijn zandstrandje, omringd door groen én met het schoonste water van Drenthe. Bezoek camping de Vledders voor een heerlijk ontspannen vakantie midden in de prachtige natuur!

Camping de Vledders ligt op de flanken van de Drentse Hondsrug en op de overgang naar het stroomdal van de Drentsche Aa, vlakbij het oude esdorp Schipborg. Weilanden, bos, heide, zandverstuiving, recreatieplas en kampeerterrein vormen één geheel. Door de indeling ontstaat veel privacy. De grote recreatieplas (30.000 m²) met zandstrand biedt strandvertier voor kinderen en zonaanbidders, maar ook dobberen met een bootje of surfplank, met een hengel op jacht of rustig op een bankje mijmeren bij de ondergaande zon is hier mogelijk. Op het kampeerterrein zijn een snackhoek, winkeltje, gemeenschapsruimte, overdekte speelplaats en buitenmanege te vinden. Het subtropisch zwembad Aqualaren ligt op twee kilometer afstand.

Camping de Vledders in Schipborg leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Camping de Vledders

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.