d'Olde Kamp

d'Olde Kamp

Ontdek de klokjesgentiaan, meer dan 60 veenmoerassen en twee schaapskudden in de omgeving van d'Olde Kamp Recreatie. Ook ontdek je hier bijzondere vogelsoorten en stap je vanaf de camping zo het bos in. Natuurmonumenten organiseert allerlei activiteiten en excursies voor jong en oud. Je moet goed je best doen wil je je hier vervelen!

Overnachten kan hier op allerlei manieren, zoals slapen in een bedstee en in een plaggenhut. Het is ook mogelijk een vakantiehuis te huren of te komen kamperen. Er zijn in totaal dertig ruime kampeerplaatsen. Elke tent of caravan heeft een eigen veldje, compleet met elektra, rioolaansluiting en deels met watervoorziening.

Nationaal Park Dwingelderveld

Natuur

D'Olde Kamp bevindt zich aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld. Op een kleine tien kilometer afstand bevindt zich ook het Nationaal Park Drents Friese Wold.

Kids

Voor de kleintjes zijn er op het terrein dierenweiden met geiten, konijnen en kippen, diverse speeltoestellen zoals schommels, wipwappen en een zandbak aanwezig.

d'Olde Kamp in Ansen leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

d'Olde Kamp

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.